ЯК УСЕ ПОЧИНАЛОСЯ...
За всіма рецептами стоїть єдина людина, яка присвятила себе суші майстерності і освоює її вже більше 16 років.
Хлопець, який у 20 років, випадково опинившись на кухні японського ресторану, знайшов своє покликання і почав шлях. Роками набирався досвіду і відточував свою майстерність в ресторанах України, Польщі, Чехії та Норвегії. Пройшов шлях від суші кухаря до Бренд Шефа. З 2019 року є володарем міжнародного сертифікату Майстра суші (WSSI). А в 2020 пізнавав тонкощі високої японської кухні в ресторані із зіркою Мішлен в Норвегії.
Зараз одна з його найбільших місій — допомагати Вам зрозуміти філософію гастрономічної культури Японії та кидати виклик Вашим смаковим рецепторам!