МЕНЮ
Історія суші бару Jack Roll
Jack Roll — це шлях до пізнання нових, традиційних для Японії, але поки що незнайомих для Вас смаків. Якість продуктів, баланс інгредієнтів та відданість своїй справі — три ключові фактори Jack Roll sushi bar.
«Наша мета — відкрити для вас нову гаму смаків, нести в маси японську класику, роли в стилі ф'южн та свою оригінальність. І ми будемо робити це з ентузіазмом!»
ЯК УСЕ ПОЧИНАЛОСЯ...

За всіма рецептами стоїть єдина людина, яка присвятила себе суші майстерності і освоює її вже більше 16 років.

Хлопець, який у 20 років, випадково опинившись на кухні японського ресторану, знайшов своє покликання і почав шлях. Роками набирався досвіду і відточував свою майстерність в ресторанах України, Польщі, Чехії та Норвегії. Пройшов шлях від суші кухаря до Бренд Шефа. З 2019 року є володарем міжнародного сертифікату Майстра суші (WSSI). А в 2020 пізнавав тонкощі високої японської кухні в ресторані із зіркою Мішлен в Норвегії.

Зараз одна з його найбільших місій — допомагати Вам зрозуміти філософію гастрономічної культури Японії та кидати виклик Вашим смаковим рецепторам!
Головним символом суші бару є традиційне японське божество, що приносить щастя і зазвичай представлене у вигляді ляльки-неваляшки — Дарума, яка, як її не штовхай, завжди повернеться в початкове положення, демонструючи непохитність прагнень; підтримує свого власника, виконуючи його найзаповітніші бажання.
«Моїм бажанням було відкрити суші бар і тепер я відкриватиму для Вас новий світ гастрономічних смаків. Спробуйте мої ідеї на смак і Ваше уявлення про суші і роли зміниться назавжди!»